BabySigns babybord en geboortebord FAQ paginaBabySigns babybord en geboortebord FAQ pagina


Hieronder staat een lijst met de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze via het contactformulier stellen.

- Hoe wordt het babybordje of geboortebord gemaakt?
Deze wordt full color geprint, rechtstreeks op het plaatmateriaal. Dit kan wit polystyreen/kunststof van 1 mm dik zijn. Of u kunt kiezen voor aluminium sandwichpanelen van 3 mm dik met witte toplaag of zilver brushed toplaag (Dibond®). De gebruikte inkt is UV-inkt dat direct met UV licht wordt behandeld. Het bordje is daardoor na productie meteen droog en klaar voor verzending.

- Wat is Dibond®?
Dibond® is een aluminium sandwichpaneel dat bestaat uit twee lagen aluminium en ertussenin een zwarte kunststof laag. Dit geeft het materiaal een stevige, niet buigzame werking. Welke geschikt is voor binnen of voor buiten. De zilver brushed aluminium geeft uw print een echte aluminium "look". De lichte/witte delen in de print zullen een mooi levendig en spiegelend effect krijgen. En zo zal de print op het witte Dibond® een meer natuurlijk en helder effect geven.

BabySigns wit aluminium dibond
- Zijn de bordjes van buitenkwaliteit?
Ja, de bordjes zijn geschikt om buiten te plaatsen. Ook de inkt is weersbestendig. Uiteraard moet u wel voorzichtig zijn met bijtende vloeistoffen.

- Wat is de levertijd?
De bordjes worden uiterlijk 5 werkdagen, na akkoord van de drukproef en ontvangst van de betaling, verzonden via PostNL.

- Wat zijn de kosten?
De kosten zijn 15,50 euro voor een polystyreen babybord of babybord en 21,00 euro voor een babybord of geboortebord van Dibond®. Elk volgend bordje, met hetzelfde ontwerp, kost 8,00 voor polystyreen en 14,00 euro voor Dibond®. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor speciale fotobewerking, dan wordt er tot 2,50 euro meerkosten gerekend.

- Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn afhankelijk van uw bestelling (ivm materiaalkeuze en aantal babybordjes of geboorteborden). Binnen Nederland is dit vanaf 3,78 euro en voor België vanaf 8,05 euro. Voor de correcte verzendkosten kunt u het beste het aantal bordjes, het materiaal van uw keuze en land selecteren op de bestelpagina. Dan worden de verzendkosten meteen voor u berekend.

- Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, dit kan. Dit kunt u via het bestelformulier kenbaar maken. Zodra uw babybord(en) of geboortebord(en) gereed zijn, zullen wij contact met u opnemen.

- Van welke kwaliteit moet mijn foto zijn?
De foto moet minimaal een resolutie van 150 dpi hebben, op het uiteindelijk printformaat. Het liefst zelfs 300 dpi. Heeft u twijfels over de kwaliteit van de foto, dan kunt u deze altijd emailen naar info@babysigns.nl. Tevens wordt de kwaliteit altijd gecontroleerd bij het maken van de drukproef. Mocht de kwaliteit niet toereikend zijn, krijgt u hier altijd bericht over.

- Op welke manier verloopt de betaling?
U krijgt bij de drukproef ook de betalingsgegevens. U kunt dan gewoon via uw eigen bank een overschrijving doen. Zodra het geld binnen is, evenals uw akkoord op de drukproef, gaan we uw babybordje of geboortebord produceren.


© 2015 LD Ontwerp